Schur - DropStop ®Schur - DropStop ®
Danish Version      English Version      French Version      German Version      Spanish Version      Italian Version
Poruguese Version      Dutch Version      Belgian Version      American Version      Australian Version      Canadian Version
 
Achtergrond Retail Promotie

DE ACHTERGROND

DropStop®  werd in Denemarken uitgevonden door Brian Vang Jensen.  Toen hij werd gevraagd om bij de 80e verjaardag van zijn tante de rode wijn in te schenken, morste Brian per ongeluk een paar druppels op een schitterend wit geborduurd tafellaken.

"Ik vond het een beetje pijnlijk en bleef me maar afvragen of dat morsen van wijn niet op de een of andere manier voorkomen kon worden", aldus Brian, om er vervolgens aan toe te voegen:

"Een paar dagen na het etentje kreeg ik een idee voor een uitvinding. Ik begon te experimenteren met allerlei soorten schijfjes van verschillende materialen, zoals bierblikjes en verschillende plastic verpakkingen. Uiteindelijk vond ik een materiaal dat de juiste flexibiliteit had om strak tegen de binnenkant van de fles te drukken en de stroom zo effectief te onderbreken dat er zich geen druppels konden vormen".

Nu kon iedereen wijn inschenken zonder ook maar één druppel te morsen. Toen het idee er eenmaal was, besloot Brian patent aan te vragen op zijn uitvinding en het gereed te laten maken voor productie.

Sinds de introductie op de Deense cadeaumarkt is de DropStop® een wereldwijd verkoopsucces geworden.

 
Vi har undersøgt din browser og du har ikke Adobe Flash installeret.

Klik her for at hente flash
DropStop® | J.W. Schurs Vej 1 | DK-8700 Horsens | +45 7642 8888
Pers/Nieuws Contact Geregistreerd handelsmerk |