Schur - DropStop ®Schur - DropStop ®
Danish Version      English Version      French Version      German Version      Spanish Version      Italian Version
Poruguese Version      Dutch Version      Belgian Version      American Version      Australian Version      Canadian Version
 
Achtergrond Retail Promotie

Packaging

Alle promotieverpakkingen kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant.

Als onderdeel van een verpakkingsbedrijf zijn we in staat om maatwerkverpakkingen te leveren die exact aansluiten bij uw campagnebehoeften. Vraag er gerust naar.

Vouwkaart:
Voor 1-3 schijfjes. Verkrijgbaar in standaarddesign. Kan ook worden voorzien van persoonlijke opdruk met diverse kleuren op beide zijden. Een prima oplossing voor folders of voor direct mail-campagnes.

Halshanger:
Voor 1-3 schijfjes. Verkrijgbaar in standaarddesign. Kan ook worden voorzien van persoonlijke opdruk met diverse kleuren op beide zijden. Een briljante oplossing voor promotie op de fles.

Mini-disc-doosje met insteekkaart:
Ruimte voor tot wel 20 schijfjes. Beschikbaar met standaard insteekkaart. Kan ook worden voorzien van persoonlijke opdruk met diverse kleuren op beide zijden. Fantastische oplossing voor cadeauverpakkingen.

Folieverpakking voor promotiedoeleinden:
Voor 1-5 schijfjes. Verkrijgbaar met of zonder insteekkaart. Insteekkaarten kunnen ook worden voorzien van persoonlijke opdruk met diverse kleuren op beide zijden.

Perkament envelop:
Voor 1 schijfje. Alleen verkrijgbaar als standaardoplossing.

Cateringpakket:
Voor 50 schijfjes. Kan worden verpakt met een standaard cateringschijf of met uw eigen DropStop® met persoonlijke opdruk. Ideaal voor hotels en restaurants.
Voorbeelden Verpakking Prijsopgave DesignCreator Distributeur
Vi har undersøgt din browser og du har ikke Adobe Flash installeret.

Klik her for at hente flash
DropStop® | J.W. Schurs Vej 1 | DK-8700 Horsens | +45 7642 8888
Pers/Nieuws Contact Geregistreerd handelsmerk |